Kistelek város honlapja

Dr. Terecskei Erzsébet - Kistelek város jegyzője

Dr. Terecskei Erzsébet a kisteleki Árpád Fejedelem Gimnázium és Postaforgalmi Szakközépiskolában végezte középiskolai tanulmányait, majd a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzett jogász szakon.

2004-ben kezdett dolgozni Kistelek Város Polgármesteri Hivatalában, ahol jegyzői hatósági feladatokkal, ezek ügyintézésével foglalkozott. Angol és német nyelvtudással rendelkezik.

Kistelek város képviselő-testülete döntése értelmében 2012. december 5-étől Kistelek város jegyzője.

 Süliné Dr. Terecskei Erzsébet
jegyző asszony tartós távollétében 2016. január elsejétől Dr. Nagy Rusztem aljegyző látja el a jegyzői feladatokat Kisteleken.


Dr. Nagy Rusztem az Államigazgatási Főiskolán igazgatás-szervezői, a Miskolci Egyetemen történészi diplomát, a Szegedi Egyetem Jogtudományi Karán jogászi képesítést szerzett, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen pedig önkormányzati szaktanácsadó képzés keretében diplomázott. Cambridge-i angol középfokú nyelvvizsgával, német nyelvből alapfokú ismeretekkel rendelkezik.

A feleségével és három gyermekével élő családapa mintegy húsz esztendeje dolgozik a közigazgatásban, korábban kisebb településen, megyei közigazgatási hivatalban, és a megyei önkormányzatnál is látott el jogi feladatokat. Csongrád városában jegyzőként, Makó Város Polgármesteri Hivatalánál jogi irodavezetőként tevékenykedett.

AJÁNLÓ