Kistelek város honlapja

Szociális városrehabilitáció - Meghívó

Az építési munkálatokkal párhuzamosan megkezdődnek a “SOFT elemek” megvalósításai is a a DAOP-5.1.1-12-2013-0003 "Szociális városrehabilitációs fejlesztések a leghátrányosabb helyzetű kistérségben Kisteleken" című pályázatban.

Elsőként 2014. április 14.-én hétfőn (17.30 órakor) egy állófogadással egybekötött kerekasztal megbeszélésre invitáljuk az érdeklődőket a kisteleki Művelődési Központba, amelynek keretében többek között a lakosságot érintő környezeti problémákról, a háztartások energia megtakarításának lehetőségeiről, megújuló energiák felhasználásának lehetőségeiről is szó lesz.

Hellné Vass Rozália - projektmenedzser

A Régiók Fejlesztéséért Egyesület szeretettel meghívja Önt és kedves családját 2014. április 14.- én (hétfőn) 17.30 órai kezdettel a Kisteleki Művelődési Központban (6760 Kistelek, Petőfi u. 7-9.) megrendezésre kerülő kerekasztal beszélgetésre és az azt követő állófogadásra.
Az előadáson résztvevők átfogó képet kaphatnak a jelen kor globális környezeti problémáiról, és a lehetséges megoldásokról, illetve a háztartásokban könnyedén használható energiatakarékos, környezettudatos megoldásokról.

Az előadás témái többek közt kitérnek az Ökológia lábnyom csökkentésének lehetőségeire, az energiával való takarékosság fontosságára és lehetőségeire, az ivóvíz megtakarításának lehetőségeire, a globális klímaváltozásra, a hulladékmennyiség csökkentésének lehetőségeire, a háztarásokban használható megújuló energiákra.

Bővebb információ: Ujj Tamás 30/668-6108
Az előadásra mindenki szeretettel várunk!

AJÁNLÓ