Kistelek város honlapja

Járóbeteg szakellátás

Az intézmény Kistelek és vonzáskörzete lakosainak egészségügyi ellátását és gondozását végzi. A szakorvosi ellátás majdnem minden területét magába foglalja a járóbetegek számára nyújtott ambuláns tevékenységet.

Az intézmény hitvallása a kezdetektől az, hogy a "beteget kezeljük és gyógyítjuk, nem a betegséget". A meglévő szaktudás és gyakorlati tapasztalat korszerű vizsgálati eszközökkel és módszerekkel párosulva lehetővé teszi, hogy a panaszok és tünetek alapján, rövid időn belül diagnózist állítsanak fel, és elkezdjék a megfelelő kezelést. A gyógyító munka eredményességét a bizalomra épülő orvos-beteg kapcsolat határozza meg. Ezt a bizalmat a betegek igényeinek figyelembe vétele és az orvosok, szakdolgozók hitelessége, szakértelme alapozza meg.

A Kisteleki Járóbeteg Szakellátó Kft-ben 2009.decembere óta a megújult menedzsmentnek köszönhetően új szakellátások kerültek bevezetésre a meglévők folyamatos fejlesztése mellett. A kívül-belül megújult Egészségügyi Központ olyan komplex egészségügyi intézmény, amely az egynapos sebészeti ellátás mellett, szinte teljes körű szolgáltatást nyújt a hozzáforduló betegeknek. Helyet ad a felnőtt és gyermek háziorvosi és fogászati, iskola orvosi, védőnői ellátásnak. Emellett járóbeteg szakellátást és gondozást, foglalkozás-egészségügyi szolgálatot, természetgyógyászati ellátást és 24 órás sürgősségi ügyleti ellátást működtet törekedve arra, hogy az orvostudomány mindenkori színvonalának megfelelő, helyben történő szakorvosi ellátást nyújtson a város és térsége lakosságának.

További információk és rendelési idők: http://www.kistelekmed.hu/hu/jarobeteg-ellatas

AJÁNLÓ