Kistelek város honlapja

Teremlabdarúgás - Óvás, visszalépés, döntés

A 2005. január 15-én lejátszott (V. forduló) Paprika FC - Cindychatus mérkőzést követően a Paprika FC csapata óvást nyújtott be. Az óvás szerint a Cindychatus csapatában 3 olyan játékos lépett pályára, akik előzetesen nem voltak nevezve a bajnokságba. Ezt a tényt a Cindychatus csapata elismerte.
Ennek megfelelően a Versenybizottság a következő döntést hozta: az óvásnak jogosulatlan játék miatt helyt ad, a mérkőzés pályán elért végeredményét (Paprika FC- Cindychatus 3:5) megsemmisíti. A 3 bajnoki pont és a 10:0-s gólkülönbség a Paprika FC csapatát illeti meg.

Az V. fordulót (2005. január 15.) követően a Cindychatus csapata - sorozatos sérülések miatti létszámproblémák következtében - jelezte a Versenybizottságnak, hogy a bajnokság további küzdelmeitől vissza kíván lépni. Ezt a Versenybizottság elfogadta, ennek megfelelően a Cindychatus első 5 fordulóban elért eredményét törölte.

Ez alapján a 2004-2005-ös bajnokság (III. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság) kiesője a Cindychatus csapata, aki - nevezése esetén - a 2005-2006-os bajnokságban a "B" ligában indulhat. Az "A" liga küzdelmeit 9 csapat folytatja tovább, melyek közül az utolsó - 9. helyen végző - osztályozót játszik a "B" liga 2. helyezettjével.

A 2005. január 15-én lejátszott (V. forduló) Pusztaszer - Gulyáscsárda mérkőzés óvási ügyével kapcsolatban a Versenybizottság a döntést elhalasztotta.

További info: Kattintson!
A döntések ellen fellebbezésnek helye nincs!

A Versenybizottság

AJÁNLÓ